طراحی سایت
نوشته شده توسط : آرین بتن

ما در پویا پرداز با طراحی وب سایت پیشرفته مبتنی بر تکنولوژی روز به همراه بالاترین سطح سئو، همواره در کنار شما خواهیم بود. پویا پرداز با برخورداری از تخصص های مختلف در زمینه فناوری اطلاعات و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا در طراحی سایت، توانایی طراحی هر نوع سایت با انعطاف پذیری بالا و منطبق با سلیقه شما را دارد. با توجه به دانش طراحان سایت در زمینه سئو، سایت های طراحی شده توسط تیم طراحی سایت به رتبه های مناسبی در موتور جستجو گوگل می رسند.

 

طراحی سایت - پویا پرداز
 

امروزه با پیشرفت تکنولوژی، توسعه اینترنت، گسترش گوشی های هوشمند، کامپیوتر و لپ تاپ و همچنین متاسفانه همه گیری ویروس کووید (کرونا)، داشتن وب سایت به یکی از نیازهای اساسی کسب و کارها تبدیل شده است. صاحب هر کسب و کاری برای راحتی خود و مشتریان، افزایش فروش و دلایل بسیار تصمیم به طراحی وب سایت می گیرد. برای همین با جستجو در گوگل و تماس با طراحان سایت یا شرکت های طراحی سایت، پاسخ ها و مشاوره هایی را دریافت می کند. امکان دارد پرسش هایی در ذهنش شکل بگیرد مانند: طراحی سایت با قالب آماده چیست؟ طراحی سایت رایگان؟ چرا یک نفر می خواد برای من سایت رایگان درست کنه؟ قالب اختصاصی سایت چی هست فرقش با قالب آماده چیه؟ قیمت طراحی سایت واقعا چقدر است؟ به چه گروهی طراحی سایتم را بدهم تا برای من انجام دهند؟ سایت ارزان قیمت با گران قیمت چه تفاوتی دارد؟ چگونه درخواست طراحی سایت بدهم تا دقیقا همان سایتی باشد که مدنظرم است؟ و ده ها سوال دیگر که ما در ادامه این مطلب به شما پاسخ خواهیم داد.

چه نوع سایتی طراحی کنیم؟

با یک جستجوی کوتاه در گوگل متوجه می شوید که انواع سایت با ظاهر، امکانات مختلف و قیمت های متفاوت برای کسب و کار شما وجود دارند. ممکن است که این اطلاعات شما را که تازه می خواهید وب سایت بخرید، کمی گمراه کند. در تصمیم گیری خود برای خرید سایت اصلا عجله نکنید. بهتر است همان ابتدا با بررسی اینکه سایت شخصی، شرکتی یا فروشگاهی می خواهید، از یک طراح سایت مشاوره بگیرید. اگر عجولانه و بدون مشاوره با یک طراح سایت خبره وب سایتی خریداری کنید، ممکن است زمان زیادی از دست بدهید و ضرر مالی زیادی هم متحمل بشوید. در ادامه انواع سایتی که می توانید خریداری کنید را برای شما توضیح داده ایم.

طراحی سایت با قالب آماده

قالب آماده واژه ای است که به تازگی در کار طراحی سایت و به خصوص جامعه وردپرس بسیار رایج شده. همیشه یکی از انتخاب هایی که ما طراحان سایت پیش روی مشتریان گرامی قرار می دهیم طراحی سایت با قالب آماده است. تناسب قیمت طراحی سایت با قالب آماده با بودجه مشتری، نداشتن زمان کافی برای طراحی سایت با قالب اختصاصی، رفع تمامی نیازهای مشتری با قالب آماده می توانند از دلایلی باشند که طراحان سایت به مشتریان خود طراحی سایت با قالب آماده را پیشنهاد می کنند.

شاید خبری از معایب طراحی سایت با قالب آماده علاوه بر مزایایی آن، نداشته باشید. پس اگر خودتان میخواهید سایتتان را طراحی کنید ،شاید بد نباشد بدانید که طراحی سایت با قالب آماده کار راحتی نیست و وقتی شما قالب آماده رو خریداری می کنید یا به رایگان دانلود می کنید. فقط یک فایل فشرده دریافت می کنید. تمام تنظیمات قالب و کارهای تخصصی را در ادامه خودتان باید انجام بدهید. یکی دیگر از معایب قالب های آماده این است که بسیار سنگین می باشند و ممکن است دارای امکاناتی باشند که شما اصلا نیاز ندارید. برای حل این مشکل می توانید یک طراح سایت حرفه ای استخدام کنید و با مشاوره ایشان قالب آماده متناسب با کسب و کار و هدف خود را تهیه کنید. پس از تهیه قالب آماده طراح سایت تمامی تنظیمات قالب و سایت را انجام خواهد داد.

فراوانی قالب های آماده برای سیستم های مدیریت محتوا مانند دروپال، وردپرس و جوملا، به شما در انتخاب قالب متناسب با کسب و کار و اهدافتان کمک می کند. در کل سیستم مدیریت محتوای وردپرس قالب های آماده بسیاری دارد. همین مسئله باعث شده ما سایت های وردپرسی زیادی را ببینیم که بسیار شبیه به هم می باشند.

خرید سایت آماده

به دلیل قیمت بالای سایت های اختصاصی برای کسب و کارهای کوچک و همچنین مشکلات متعدد قالب های آماده برای افراد مبتدی، سایت های آماده طرفداران زیادی پیدا کرده اند. شرکت های طراحی سایت اینگونه سایت ها را از پیش طراحی می کنند و به مشتریان خود پیشنهاد می دهند. اشتباه نکنید سایت آماده سایت با قالب آماده نیست بلکه یک سایت کاملا اختصاصی طراحی شده برای اهداف خاص است که به چندین مشتری فروخته می شود. این نوع سایت ها دارای سئوی قوی و بدون امکانات اضافی می باشند. تغییرات قالب و افزودن امکانات جدید برعکس سایت های وردپرسی با قالب آماده که برای طراحان سایت حرفه ای وردپرس هم بسیار دشوار است، در سایت های آماده برای تیم طراحی سایت قابل انجام می باشد.

این نوع سایت ها را هم می توان با هر نوع سیستم مدیریت محتوا یا هر فریمورکی نوشت. اما بهترین سیستم مدیریت محتوا برای طراحی سایت آماده، دروپال می باشد. در سیستم مدیریت محتوای دروپال کار توسعه بسیار ساده می باشد. تیم طراحی سایت می تواند تمام خواسته های مشتری را به بهترین شکل ممکن هم از نظر کد نویسی، گرافیک و سئو پیاده سازی کند.

طراحی سایت اختصاصی

طراحی سایت به صورت اختصاصی کمی به هزینه بیشتر و زمان بیشتری نیاز دارد. چون تیم طراحی سایت همه کار طراحی سایت را از صفر و مطابق با تحلیلی که از قبل داشته انجام می دهد. برخی مواقع برای رسیدن به اهدافمان، امکاناتی را در سایتمان می خواهیم که به صورت متداول در سایت های شرکتی، فروشگاهی و شخصی وجود ندارند. همچنین برای حفظ ثبات برند و یکپارچگی ظاهری سایت با سازمان، نیاز به طراحی سایت با قالب اختصاصی پیدا می کنیم.

از دلایل دیگری که برای طراحی سایت به صورت اختصاصی می توانیم نام ببریم، رقابت بالا در سئوی آن کسب و کار می باشد. سبک بودن قالب سایت های اختصاصی به دلیل نداشتن امکانات اضافه، به روز بودن قالب سایت های اختصاصی و استفاده از جدیدترین متدهای روز برای بالا بردن کیفیت تجربه کاربری و رابط کاربری (UI/UX)، استفاده از انیمیشن های جدید در طراحی سایت، مدنظر دادن تمام نکات جدید الگوریتم های گوگل در طراحی سایت از ویژگی های طراحی سایت اختصاصی می باشد.

 

طراحی سایت شخصی

سایت های شخصی به عنوان یک سایت معرفی کننده شخص و با امکانات صفحه اصلی، درباره من، تماس با من، نمونه کارها و بلاگ شناخته شده اند. البته با گذشت زمان و تغییر نیازها کمی به امکانات این سایت ها هم افزوده شد مانند: اتصال به اینستاگرام، اتصال درگاه پرداخت، پرسش و پاسخ، گرفتن نوبت و امکانات شخصی سازی شده مرتبط به صاحب سایت.

طراحی سایت شرکتی

سایت های شرکتی هم برای معرفی شرکت با امکانات صفحه اصلی، درباره ما، تماس با ما، بلاگ، پروژه ها، محصولات و خدمات، چند زبانه بودن، گالری تصاویر به کار گرفته می شدند. بعدها فرم سفارش محصول و خدمات، فرم های استخدام و سایر اینگونه فرم ها هم به امکانات سایت های شرکتی افزوده شدند. در حال حاضر سایتهای شرکتی بر اساس نوع کسب و کار طراحی می شوند. برای مثال سایت یک دندانپزشکی با سایت شرکت ساخت و ساز و سایت دکوراسیون کاملا متفاوت هستند.

طراحی سایت فروشگاه اینترنتی

سفارش های طراحی فروشگاه های اینترنتی پس از موفقیت سایت دیجی کالا بشدت زیاد شد. هر مشتری که به سراغ ما می آمد یک سایت شبیه به دیجیکالا سفارش می داد. فروشگاه های اینترنتی خود به چند دسته فروشگاه محصولات فیزیکی، فروشگاه فایل و یا ترکیبی از هر دو تقسیم بندی می شوند. فروشگاه های اینترنتی دارای امکاناتی نظیر محصولات، درگاه پرداخت، سبد خرید، سفارشات، بسته بندی و ارسال محصول، فاکتور، مدیریت سفارشات، عضویت با پیامک و خیلی از امکاناتی که در قسمت معرفی طراحی سایت فروشگاهی آنها را توضیح خواهیم داد. 

قیمت طراحی سایت چقدر است؟

مهمترین مولفه ای که ما تصمیم میگیریم از چه کسی یا چه شرکتی سایت تهیه کنیم، قیمت وب سایت است. علاوه بر کارکرد سایت، نوع سایت و زمان تحویل سایت، بودجه مشتری و قیمت اعلامی طراحی سایت از طرف شرکت طراحی سایت از عوامل موثر در طراحی سایت هستند. هزینه طراحی سایت بر اساس نوع سایت طراحی شده و امکانات موجود، نوع دامنه خریداری شده و نوع هاست یا سرور محاسبه می گردد.

 



:: بازدید از این مطلب : 256
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 مهر 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: